Termeni de utilizare a website-ului Aditus Vero:
   

Utilizatorii acestui site si ai informatiilor continute recunosc ca li s-au adus la cunostinta, au inteles si accepta mentiunile legale care urmeaza:

Obiectivul acestui site este de a furniza informatii generale asupra activitatilor Aditus Vero. Ne straduim sa asiguram buna functionare si securitatea informatica ale acestui site precum si exactitudinea , precizia sau exhaustivitatea informatiilor disponibile pe acest site. Este de datoria utilizatorilor acestui site de a verifica informatiile prin alte mijloace, inclusiv contactand Aditus Vero.

In special, Aditus Vero declina orice responsabilitate:

» pentru orice imprecizie, inexactitate sau omisiune in ceea ce priveste informatiile disponibile pe site;
» pentru toate daunele rezultate dintr-o infractiune frauduloasa al unui participant tert care au antrenat o modificare a informatiilor puse la dispozitie pe acest site;
» si mai pe larg pentru toate daunele, directe sau indirecte, indiferent de cauza, originea, natura sau consecinta lor, provocate din cauza accesului unei persoane oarecare la acest site sau a imposibilitatii de a-l accesa, precum si utilizarea site-ului si/sau creditului acordat unei informatii oarecare provenind direct sau indirect de la acesta din urma

Aditus Vero isi rezerva dreptul de a modifica, atunci cand va considera oportun, la orice moment si fara preaviz, continutul acestui site.

Informatiile difuzate pe acest site nu trebuiesc considerate ca o incitatie la investitie. Ele nu trebuiesc in nici un caz interpretate ca un demers comercial si nu constituie o oferta de subscriere, de cumparare sau de schimb de actiuni sau de alte valori imobiliare ale grupului Aditus Vero sau ale unui alt furnizor. Este de datoria persoanelor care sunt supuse unei legislatii straine de a se asigura ca utilizarea acestui site este conforma legislatiei lor nationale. Aditus Vero nu va fi tras la raspundere pentru utilizarea site-ului impotriva legislatiei locale.

Aditus Vero nu este responsabil de continutul site-urilor web accesorii acestui site prin referinte sau alte moduri. Prezenta unui link pe ceast site nu inseamna ca Aditus Vero isi asuma raspunderea pentru continutul unui astfel de alt site, nici pentru serciviile sau produsele pe care le contine. Accesul la aceste site-uri si utilizarea lor se face numai pe raspunderea utilizatorilor si nu poate in nici un caz sa implice responsabilitatea Aditus Vero.

Utilizatorii acestui site nu au dreptul de a instala referinte, directionari spre acest site fara autorizarea prealabila speciala, in scris, de catre Aditus Vero.

Cu exceptia mentiunii contrare, drepturile de proprietate intelectuala asupra documentelor continute in acest site si asupra fiecaruia din elementele create pentru acest site sunt proprietatea exclusiva a Aditus Vero. Reproducerea tuturor documentelor publicate pe acest site este autorizata numai in scopuri exclusiv de informare pentru un uz personal si particular, orice reproducere si orice utilizare a copiilor cu alte scopuri fiind strict interzise.

Prezentul text este redactat si interpretat dupa legislatia de drept a Romaniei si este sub regimul competentei exclusive a tribunalelor romanesti. Daca una din dispozitiile prezentului text se adevereste nula, non valida sau fara efect juridic, toate celelalte dispozitii raman aplicabile.