Despre noi
 
 
» Viziune
» Misiune
» Principii
» Valori
» Echipa

   
  "Performanta"
in viziunea noastra »

   
  Blogul nostru »
   

 
"Calea cea mai usoara de a obtine ceea ce doresti consta in a-i ajuta pe altii sa obtina ceea ce doresc. Acest principiu se aplica in egala masura indivizilor, corporatiilor, societatilor si natiunilor."
Deepak Chopra

Identitatea companiei este direct legata de intelesul cuvintelor care compun numele acesteia.
In limba latina Aditus inseamna acces, dar si a aduce, iar Vero inseamna intr-adevar sau cu adevarat. Ne propunem permanent sa aducem cu adevarat succes si prosperitate celor din jur: companii, persoane, comunitate.

 
   
Viziune
sau obiectivul nostru pe termen lung
 
Viziunea fiecarui membru al echipei asupra succesului si prosperitatii transforma afacerea intr-un succes. Aditus Vero are convingerea ca succesul are multe fete, bogatia materiala reprezentand doar una din componentele sale.
Pentru noi, succesul inseamna energie si entuziasm in tot ceea ce facem, o stare de libertate creativa, relatii interumane placute, sentimentul bunastarii interioare. Succesul inseamna contributia la evolutia celor din jur.
Misiune
sau ce facem
 
Folosim capacitatile si talentele unice cu care suntem inzestrati pentru a contribui la succesul si prosperitatea celor din jurul nostru. Implicam toate resursele noastre in ceea ce facem cu intentia de a fi de folos celor cu care colaboram.
Ne propunem sa aratam ca o afacere poate aduce profit atat actionarilor, cat si comunitatii din care acestia fac parte.
Principiile noastre
sau ceea ce ne defineste cultura organizationala si ne ghideaza in actiunile noastre
 

  Principiul menirii in viata (principiul exprimarii unicitatii)

Orice om are un talent unic si o maniera unica de a-l exprima. Exista ceva ce putem face mai bine decat oricine altcineva din intreaga lume.
Ne straduim sa ne exprimam unicitatea, concentrandu-ne asupra lucrurilor pe care le avem de daruit.
 

Principiul daruirii


Starea de echilibru, de implinire si armonie poate fi realizata doar printr-un schimb constant, prin daruire si primire.
Ne cultivam dorinta si intentia de a darui cu bucurie..
 

Principiul corespondentei


Lumea exterioara este o reflectie a lumii noastre; corespunde tiparelor dominante de gandire care ne definesc. Inainte de a schimba lumea exterioara, e necesar sa sondam in adancul propriilor principii si valori pentru a ne transforma pe noi insine in mai bine.
 

Principiul flexibilitatii


Obtinerea succesului consta in permanenta adaptare la circumstante. Flexibilitatea este o importanta calitate pe care trebuie sa o avem pentru a a avea succes si pentru a genera prosperitate noua si celor din jurul nostru.

Valori
sau ceea ce pretuim si ne defineste cultura organizationala
 

  Cunoastere si intelepciune

Cunoasterea presupune capacitatea de a transforma informatia detinuta in ceva util. Intelepciunea vine din capacitatea individului de a folosi corect cunoasterea pe care o are.
 

Auto-disciplina / Auto-control


Puterea de a face fata tentatiilor neetice. Persoanle etice spun nu castigului individual daca acesta nu corespunde binelui si bunastarii institutiei/comunitatii din care face parte.
 

Spiritul dreptatii si punerea lui in practica


Inseamna sa ii tratezi pe ceilalti cu corectitudine. Justitia este servita atunci cand fiecare om simte ca primeste ceva in schimb pentru energia si efortul pe care il depune.
 

Curajul si integritatea


Curajul de a actiona moral si cu integritate. Aceste valori presupun capacitatea de a face diferenta intre bine sau rau si de a actiona in consecinta. Acestea il ghideaza pe om sa faca in mod constant ceea ce e bine fara a-si face griji pentru urmarile pe plan personal, chiar si atunci cand situatia este mai dificila.

Echipa
 
Echipa de management Aditus Vero:

  Aura Hazota este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, fiind licentiata in Banci-Burse de Valori. Are 12 ani de experienta practica in marketing-vanzari si 5 ani in top-management. A urmat cursuri de formare in training experiental (Dr. Roger Greenway), avand 5 ani de experienta in concepere si livrare cursuri si ateliere.
A urmat programe de formare in coaching: programul Centrului de Dezvoltare, Recrutare si Management Organizational, SUA si programul Centrului Austriac de Training in NLP – fiind certificata NLP Professional Practitioner – Coaching si Mediere.
Este acreditata Green Belt in sistemul de management al performatei si calitatii SIX SIGMA. Incepand cu 2009, este autorizata ca formator (CNFPA).
   
  Mihaela Ciotina este Specialist in Comunicare si Relatii Publice, licentiata la cursurile de zi ale Facultatii de Comunicare si Relatii Publice „David Ogilvy”, SNSPA, Bucuresti. Are experienta in Comunicare si PR guvernamental si comercial in Bucuresti si Sibiu de peste 8 ani. A fost membru AEGEE, Bucuresti, realizand o serie de traininguri in leadership, vanzari, managementul afacerilor.
A urmat doua sesiuni de practica in Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Apararii Nationale in departamentele de Comunicare si PR ale institutiilor. A fost implicata in organizarea unor evenimente cum ar fi Congresul International de Cultura - Romania, OSCE, BERD. In Bucuresti a gestionat activitatea de comunicare a conturilor Sicomed (Zentiva), Panorama, Baxi.
Este manager de proiect autorizat pentru accesarea fondurilor europene, certificat CNFPA (2009).

Consultantii Aditus Vero sunt certificati in:

»
»

»
»
»
Management de proiect pentru accesarea fondurilor europene (Certificare CNFPA)
Coaching si mediere - (certificare NLP Professional Practitioner, NLP Austrian Training Center - Membru European Coaching Federation)
Formarea personalului (autorizatie CNFPA)
Evaluarea competentelor profesionale (certificare CNFPA)
Sistemul de management al performantei si calitatii SIX SIGMA („Green belt”) 
 
top